Bine ați venit pe website-ul Perkycrave! Utilizarea acestui site implică acceptarea Termenilor și Condițiilor prezentate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații.

Informații despre produsul nostru

Perkycrave oferă Crema reîntineritoare pentru sănătatea sânilor, un produs destinat îmbunătățirii stării de sănătate și aspectului sânilor. Este important să consultați un specialist înainte de a începe să utilizați acest produs, în special dacă aveți condiții medicale preexistente sau sunteți însărcinată sau alăptați.

Proprietatea intelectuală

Toate informațiile și materialele de pe site-ul Perkycrave, inclusiv textul, imaginile, logo-urile și design-ul grafic, sunt proprietatea noastră și sunt protejate de legea drepturilor de autor și alte legi privind drepturile de proprietate intelectuală. Utilizatorii au dreptul de a accesa și de a utiliza conținutul site-ului numai în scopuri personale și necomerciale.

Confidențialitatea datelor

Respectăm confidențialitatea și securitatea informațiilor personale ale utilizatorilor noștri conform Politicii noastre de Confidențialitate. Datele furnizate de utilizatori sunt utilizate numai în scopul procesării comenzilor și pentru a oferi servicii personalizate.

Promoții și oferte speciale

Promoțiile și reducerile oferite pe site-ul Perkycrave sunt valabile în limita stocului disponibil și pot fi modificate sau întrerupte fără notificare prealabilă. Codurile promoționale nu pot fi transferate și nu pot fi combinate cu alte oferte sau reduceri, dacă nu este specificat altfel.

Plasarea și procesarea comenzilor

Comenzile plasate pe site-ul nostru vor fi procesate prompt și livrate la adresa specificată de client. Costurile de transport vor fi afișate în timpul procesului de comandă, iar noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru comenzile nelivrate din cauza informațiilor incorecte furnizate de către client.

Politica de returnare

Clienții noștri au dreptul de a returna produsele achiziționate conform Politicii noastre de Returnare. Detaliile privind procedura de retur sunt disponibile pe site-ul nostru.

Satisfacția clienților

Suntem dedicați satisfacției deplină a clienților noștri și ne angajăm să rezolvăm orice problemă în legătură cu produsele sau serviciile noastre. Echipa noastră de asistență clienți este disponibilă pentru a oferi suport și asistență în orice situație.

Legea aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile din România și orice litigiu va fi rezolvat conform acestor legi în instanțele competente din România.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la Termenii și Condițiile noastre sau la orice alt aspect legat de site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact disponibile pe site-ul Perkycrave.